Jag skulle vilja ta tillfället i akt och tipsa om ett bra ställe som erbjuder massage. Nu handlar det i och för sig om de som kan ta sig till Jönköping för i Huskvarna (granne med Jönköping) ligger Arbforsmassage. Det är en kille som heter Daniel och som är utbildad massageterapeut som driver det företaget. Man kan boka tider direkt från hans hemsida.

Nu är ju Korvstroganoff.net en hemsida som handlar om mat och om korv stroganoff i synnerhet men också lite receptlänkar. Dessutom vill jag tipsa om andra sidor och saker jag tycker är intressanta.

Att äta gott är bra, att äta nyttigt är bättre men man ska också njuta av livet. Därför behöver man också röra på sig, träna och se till att man gör åt att alla de kalorier man sätter i sig. Dessutom behöver man ta hand om sin kropp, man har ju bara en! Därför är massage bra och om det utförs av en med erfarenhet och rutin och som vet hur man löser upp knutar och mjukar upp muskler är ju det bra. Därför kan jag rekommendera Arbforsmassage, jag har själv anlitat Daniel och det hjälper verkligen med massage. Ta en titt på hans hemsida och boka en tid. Ni kommer inte bli missnöjda, det kan jag lova.